fredag den 13. maj 2011

LimeWire tavoittaa 105000000 dollaria ratkaisun kanssa levy

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/13/limewire-reaches-105-million-settlement-with-record-labels/:


Se on ollut pitkä , hidas kuolema on jälleen mahtava tiedostonjako palvelu, mutta LimeWire on nyt ottanut viimeisen askeleen kohti on alaviite internet-historiassa. Yhtiö saavutti pois sovinto suurimpien levy eilen, joka näkee sen ja sen perustaja Mark Gorton, haarukka yli $ 105 miljoonaa vihdoin lopettaa sen pitkään jatkuneen kanssa RIAA. Julkilausumassa, RIAA ilmoitti, että ratkaisu oli "toinen virstanpylväs kehitetään edelleen verkossa musiikkia Laillisen että tarkoituksenmukaisesti palkitsee tekijät", mutta LimeWire asianajaja sanoi yksinkertaisesti, että hän oli "tyytyväinen siihen, että tässä asiassa on tehnyt." Saat huomata, tietenkin, että RIAA sanoi "toinen" virstanpylväs - se on tietysti vielä toivovat paljon enemmän siirtokuntia tai oikeudellisia voittoa, jos tämä tuli.

LimeWire tavoittaa +105.000.000dollari ratkaisun kanssa levy perin ilmestynyt Engadget on ti, 13 toukokuu 2011 11:37:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde AP / PhysOrg | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar