fredag den 13. maj 2011

Uusi iMac vapauttaa sinut tyranniasta (ja mukavuus) huolto omaa kiintolevyä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/13/new-imac-frees-you-from-the-tyranny-and-convenience-of-servici/:

iMac 2011

Vuokraus Apple ohjata useimpia puolia tietokoneen käyttökokemusta on vain tosiasia Mac uskollinen, mutta yhtiö on mennyt liian pitkälle joidenkin kanssa uusimman iMac virkistää . Haluatko vaihtaa, että kiintolevy isompi tai korvata kuollut levy? Sinulla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin mennä suoraan Applen ansiosta uusi oma kaapeli ja erityinen firmware. Standardi 4-pin SATA-liitin on korvattu 7-pin kokoonpano, joka pitää sinut koukkaaminen tahansa vanha kovalevy, ja ilman että maaginen firmware iMac ei edes käynnisty. Muista, että tämä on yritys, joka uskoo vaihtava paristot on parasta jättää ammattilaisille , käyttää mukautettuja BIOS pitää sinut käynnissä OS X ei-Apple-laitteiston, ja pakotti yrityksen jarruttaa SSD päivityksen ja MacBook Air . Oikeasti, olemme jotenkin yllättynyt iMac ei järkytys, kun yrität urkkia sen auki.



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Uusi iMac vapauttaa sinut tyranniasta (ja mukavuus) huolto omaa kiintolevyä perin ilmestynyt Engadget on ti, 13 toukokuu 2011 15:38:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink MacRumors | lähde Muut World Computing Blogi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar