fredag den 13. maj 2011

Shapeways lasitettu keramiikka tehdä 3D tulosteiden voit syödä pois

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/13/shapeways-glazed-ceramics-make-3d-printed-objects-you-can-eat-of/:


Olemme nähneet heidät sylkemään hieno lasi maljakoita ja pieni valkoinen strandbeests , ja nyt 3D juttu päättäjät ovat pumppaaminen kiva suolaa ja pippuria Shakers. Nämä hyper-kiiltävä valkoinen kanit kuvassa yllä joitakin ensimmäisen kutee ja lasitettu keramiikka, äskettäin lyödyt elintarvikkeiden turvallinen materiaali saatavilla Shapeways. Lasitettu keramiikka ammutaan uunissa tai uunissa kuten perinteinen keramiikka ja sitten päällystetty lyijyä myrkytön kiiltävä - tulos on elintarvikkeiden turvallinen, kierrätettävä ja lämpöä aina 1000 asteeseen. Uusi materiaali on nyt saatavilla Shapeways suunnittelijoiden ja tullaan vasta elokuussa 12th, jolloin yhtiö päättää sen kannattaa pitää noin. Nyt voit ruuvaten ruokahalua 3D painettu kiiltävä valkoinen ruokia klikkaamalla lähde linkkiä.

Shapeways lasitettu keramiikka tehdä 3D tulosteiden voit syödä pois alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 13 toukokuu 2011 14:43:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink New York Times | lähde Shapeways | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar