fredag den 13. maj 2011

Samsung demoja verkkokalvon resoluutio 300dpi tablet näyttö

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/BBglIwHvyuc/samsung-demos-retina-resolution-300dpi-tablet-display.ars:



Samsung on uusi 10,1-tuumainen "verkkokalvon" LCD-paneeli valmis keuliminen ensi viikolla. Se osoittaa 2560 x 1600 paneeli SID Display Week 2011 International Symposium alkaa tiistai 17 toukokuu. Ja jos et ole jo ajatellut sitä, kyllä, tämä on täydellinen tablets.


Paneeli on päätöslauselman 300dpi, sama kuin tulostaa, ja määrä Apple käyttää määrittelemään sen Retina näyttää. Useimmissa käyttötarkoituksiin pikseliä katoaa ja näyttää siltä, ​​että etsit tulostaa.


Samsungin uusi paneeli on kiinnostava kahdesta syystä. Ensimmäinen on, että se käyttää PenTile RGBW tech. PenTile on keino ryhmittelyyn subpixels-kukin monivärinen "pikseli" näytöllä koostuu useista pienistä yksivärisiä pisteitä. Tapauksessa PenTile on viisi pistettä (siis "pent" tai "penta" nimen osa). RGBW osa tarkoittaa sitä, että ylimääräinen valkoinen pikseli on lisätty tavallinen punainen, vihreä ja sininen niistä.


Tämä valkoinen pikseli toimii yhdessä muuttujan paikallisesti himmennettävää. Tämä kiihdyttää kun kirkkaita värejä tarvitaan, mutta kun värit ovat desaturated tai vain mustaa ja valkoista, taustavalo himmenee ja vain valkoinen pikseli on päällä. Tämä vähentää virrankulutusta väitti 40 prosenttia vs. säännöllisesti RGB raita paneeli.


Ja se voima vähentäminen on keskeinen sen käytöstä tablets. Suurin hyödyntää tablet pariston virta on näytön. Kunnes paneeli on olemassa, joka voi tuottaa saman akun kuin nykypäivän tablets, emme tule näkemään Retina näyttö iPad. Tietenkin ajo kaikki nämä ylimääräiset pikseliä myös ylimääräistä työtä (4x) ja grafiikan pelimerkkejä, mutta se on toinen ongelma.


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar