fredag den 13. maj 2011

Ominaisuus: Tentacular, tentacular!

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/OB5s5h1yapo/tentacular-tentacular.ars:



Kuten Ars joukkue kokoontuu kahden päivän kokousten Chicagossa, olemme päästä menneisyyteen tuoda teille joitakin suosikki artikkeleita vuotta kulunut. Tämä työ johti aikaisemmin 1. huhtikuuta.


Kuka tarvitsee jälleen odotetusti ontuva fake uutista piristämään heidän 1 huhtikuu? Ei Cthulhu, olennot primitiivinen painajainen, joka laski toimistomme Chicagossa muutaman viikon takaisin ehdotusta emme voineet kieltäytyä.


"Fake uutiset ON NIIN 2007", sanoi hänen äänensä, koska se kaikui ympäri sisällä aivoni pannulla. Cthulhu oli lounging on vapaa nojatuoli, että kukaan on siitä lähtien ollut rohkeutta istua, valaistu sikarin brandished yksi lonkero, kun hän puhui. "Olen ajatellut: jotain mahtavaa, pääosassa ME. Valinnoilla. JA useita loppuja."


"Kuten eräänlainen interaktiivinen tekstin seikkailu me kaikki lukea kuin lapset?" Kysyin.


"Kyllä, mutta yksi ja aikuisten UP NÖRTEILLE joka tapahtuu Vegasissa OMINAISUUDET BOOTH BABES, hulluus, ja mahdollisuus puhdistaminen MY lonkero JAM ikuisiksi ajoiksi. Myös Katri David Pogue. Ja Sergey Brin KULUTUSOSIA jetpack."


"Se, öh, kuulostaa olet tämän kaiken suunnitellut ulos."


Cthulhu kynitty Manilla kansion jonnekin Epäeuklidinen geometria hänen manbag ja pudotti sen pöydälleni jysähtäen.


"20000 SANAT mahtava. Et tarvitse edes maksaa minulle. Haluan vain ALTISTUMISEN Joten en voi vastata poikasia. Oletko koskaan ollut R'YLEH? Yhteen sanaan: tylsää."


Olen selattava läpi käsikirjoittajien ole ollenkaan hullumpi jotain kirjoitti mennessä olento, joka vietti, kaikki luotettavat kirjanpitotiedot, suurimman osan aikaa kuollut, mutta unet.


"Kuule, en voi luvata mitään. Ajattelimme juostaan ​​Ben eepos faux uudelleen Duke Nukem Forever taas ... "


"Ontuva." Cthulhu siirtynyt hänen nojatuoli, jättäen jälkiä lima istuimelle. "Tämä on parempi. MYÖS, en juhlia aivot jos suoritat MINUN sijaan."


Ja todellakin, kuka voisi kiistää, että logiikka?



Tentacular, tentacular!


"Mikä on se nörtit ja pekoni?" kysyt itseltäsi kuin olette aivan päänäyttely sali Opulentium Royale, Vegasin uusin muistomerkki liikaa.


Rakennettu muoto massiivinen 1950-UFO, hotelli kyykky sen autiomaassa kuin vieras metalli finni, sen pyörivä kupoli asuntojen yllättävän hyvä pihviravintola. Opulentium on kaikki syrjintää ulkomaalainen siepattu voi haluta, paitsi anal luotaukset-olisit viettänyt predawn tuntia oppiminen istunnon pöydistä voisi tuottaa vastaavia tunne koko rikkomisesta.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar