fredag den 13. maj 2011

Kiertotapaa tuo Netflix enemmän (juuret) Android käyttäjät

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/13/workaround-brings-netflix-to-more-rooted-android-users/:


Olemme jo jonkin verran menestystä saada Netflix Android ja käynnissä virallisesti tueta puhelin ( Droid X ), mutta ne eivät voi saada sen toimimaan yksinkertaisesti siirtämällä ja asentamalla. APK nyt on toinen vaihtoehto. Kuten jotkut ihmiset punertava ovat havainneet, voit ilmeisesti vain muokata vähän järjestelmän asetukset tehdä puhelimeen (tai Nook väri, että asia) mielestäni se on todella HTC G2, joka on ilmeisesti kaikki se kestää täyttää Netflix app. Se ei toimi joka puhelimessa, tietenkin, mutta melko harvat näyttävät olleen menestystä. Valitettavasti joillekin, sinun täytyy myös ensin root puhelimeen, jotta nämä muutokset, mutta toimenpiteet ovat melko yksinkertaisia, kun olet tehnyt sen. Osuma linkkiä kaikkia yksityiskohtia, ja kerro meille, miten se toimi sinulle kommentteja alla. Vain muistaa: jos on epävarma, varmuuskopioi.

Kiertotapaa tuo Netflix enemmän (juuret) Android käyttäjät alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 13 toukokuu 2011 15:58:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Techland | lähde Punertava | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar