søndag den 5. juni 2011

Batarang ohjaimet heitetään E3 palaa lokakuussa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/04/batarang-controllers-to-be-thrown-at-e3-come-back-in-october/:

Batarang ohjaimet heitetään E3 palaa lokakuussa

Jos useita batmobiles , lepakko-USB-muistille , ja bat-tietokoneella ei riitä vakuuttamaan sinua Bruce Wayne on turhaa egomaniac, ehkä nämä Batman: Arkham City batarang ohjaimet antaa sinulle tauon. Perinteisessä bat-gadget muoti, näitä Xbox 360 ja PS3-ohjaimet ylpeillä cheesy bat-esteettinen (kuten bat-alusta ja valitse / back napit), kaksi Rumble moottorit, mukavuus-soft kahvat, ja seitsemän kytkettävissä roiskuu LED väriä. Vaikka fyysisesti kaksi ohjainta ovat melko samanlaisia, Ol 'Bats näyttää suosivan PlayStation 3, jossa sen ohjain ei ainoastaan ​​suosittu Xbox 360-painiketta / analoginen layout, mutta sisäinen akku, irrotettava latauskaapeli, ja Batman-teemalla USB RF-vastaanotin, käynnisty. Xbox versiossa? Päivätty, langallinen juttu - mutta hei, ainakin se sai siitä, että Xbox Guide-painike, eikö? Säätimet on esillä ensi viikolla E3 kohteliaisuus Power-ja lyö hyllyille kun Batman: Arkham City alusten lokakuussa, jolloin pikku tekosyy olla ohjattava ja valmiina kun bat-puhelimen soi. Hit tauko virallisessa lehdistötiedotteessa ... tai, tiedätte, Robin tehdä sen sinulle.

Jatka käsittelyssä Batarang ohjaimet heitetään E3 palaa lokakuussa


Batarang ohjaimet heitetään E3 palaa lokakuussa perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 kesäkuu 2011 21:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Joystiq | lähde Power- | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar