søndag den 5. juni 2011

Mercedes-Benz täydentää vetykäyttöisten F-Cell World Drive, mutta piti tuoda oma polttoaineen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/04/mercedes-benz-completes-hydrogen-powered-f-cell-world-drive-but/:


At tammikuun Detroitin autonäyttelyssä Mercedes-Benz innokkaasti osoitti pois sen vetykäyttöisten F-Cell auto, vowing osoittaa elinkelpoisuus polttokennoajoneuvoa jonka ajo joista kolme ympäri maailmaa . Ja nyt, 18641 Yhteensä kilometrejä myöhemmin, se on valmis, että kiersi, saapuvat turvallisesti kotiin yhtiön Stuttgartin päämajassa. Onko tämä todistaa polttoaineen-solut ovat valmiita astumaan parrasvaloihin? No, matka kesti 70 ajopäivää kattaa neljällä mantereella, ja ajoneuvojen välillä huippunsa hieman yli 400 kilometriä - ja Kazahkstan. Mutta MB myöntää olemassa vain 200 täyttöasemat maailmanlaajuisesti; useimmiten F-Cells on täytynyt turvautua tag-varrella mobiili tankkaus yksikkö. Yhtiö toivoo sen esittelyä vauhdittavat kehitystä täyttö-asemien perusrakenteet: ottaa polttokenno-auto ei voi helposti tankkaamaan täytyy tuntea omistamisen alla DeLorean vuonna 1885. Saadaksesi täyden erittelyn, katso Mercedes-Benz PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Mercedes-Benz täydentää vetykäyttöisten F-Cell World Drive, mutta piti tuoda oma polttoaineen


Mercedes-Benz täydentää vetykäyttöisten F-Cell World Drive, mutta piti tuoda oma polttoaine perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 kesäkuu 2011 17:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Autoblog | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar