søndag den 5. juni 2011

Mad Catz yksinomainen Xbox 360 langattomat kuulokkeet paljasti: integroitu ääni-chatin, 5.8GHz tukiaseman

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/04/mad-catz-exclusive-xbox-360-wireless-headphones-revealed-integ/:


Muistan kuinka Mad Catz teki yksinoikeus valmistaa Xbox 360 langattomat kuulokkeet? Tässä on paljon: näitä tölkkejä ei tarvitse olla kytkettynä omaan ohjaimeen äänikeskustelun tai kytkettynä seinään latautumaan. Mukaan IGN, uusi Mad Catz Warhead 7,1 saavat kaiken tarvitsemansa tukiasema kytketty konsoliin. String USB-ja optisten kaapeleiden suoraan Xbox 360 että pieni torni edellä, ja sinun kuulemma saa tarpeeksi 5.8GHz kaistaa antamatta Virtual Dolby Surround-äänen neljä paria kuulokkeita kerralla - plus langaton Xbox LIVE äänikeskustelun ansiosta noin natiivin tuen Microsoftilta. Mitä enemmän, USB tukiasema saat myös näytön akun lukema, ja jos Warhead loppuu mehu, löydät toisen vaihdettava akku istuu tukiaseman laturi. Jos tämä kuulostaa liian rikkaita veressä, Devastator tulee oja tilaääni ja akut säilyttäen samalla yhteyden ja 50mm kuljettajat sen premium veli. Kuinka paljon, että saat maksaa vielä määritelty, mutta Mad Catz kertoi IGN he kaikki rengas alle 300 dollaria loma.

Mad Catz yksinomainen Xbox 360 langattomat kuulokkeet paljasti: integroitu ääni-chatin, 5.8GHz tukiaseman perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 kesäkuu 2011 22:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde IGN | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar