søndag den 5. juni 2011

Motorola Droid 3 vuotaa opetusohjelma vids, vahvistaa 8MP kamera ja 1080p nauhoituksia (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/05/motorola-droid-3-leaks-out-in-tutorial-vids-confirms-8mp-camera/:




Verizon ja Motorola ovat pitäneet tiukemmin kurissa Droid 3 kuin monet viime älypuhelimissa olemme nähneet, mutta mukava iso vuoto vain polveutui ruukun - käynnistys gadget blogi PhonePads päätynyt kolmeen opetusohjelma videoita viiden rivin QWERTY liukusäädin strutting sen juttuja. Vaikka ei ole mitään keskustelua kaikkien dual-core pii , on todellakin 8 megapikselin kamera aluksella, joka on ilmeisesti kykenee 1080p HD videokuvaa. Muita muutoksia, mitä näyttää olevan pari äänenvoimakkuusnäppäimiä oikeassa reunassa (sen sijaan, rokkari), ilmeinen kameralaukaisimella ja sekä mikro-USB ja mini-HDMI vasemmassa reunassa on Droid X2 kokoonpanon. Saat ilmeisesti silti saat Swype virtuaalinen näppäimistö, mutta on vaikea sanoa, mikä versio Android luurin kuuluu - Verizon selvästi todetaan "Ohjelmistot osoitettu, ettei Final jokaisesta video. Etsi lisää materiaalia tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Motorola Droid 3 vuotaa opetusohjelma vids, vahvistaa 8MP kamera ja 1080p nauhoituksia (video)


Motorola Droid 3 vuotaa opetusohjelma vids, vahvistaa 8MP kamera ja 1080p nauhoituksia (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 05 kesäkuu 2011 13:33:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde PhonePads | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar