søndag den 5. juni 2011

Sonyn kahden näytön S2 tablet osumia FCC, kehuskelevan AT & T-valmis solu taajuuksia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/04/sonys-dual-screen-s2-tablet-hits-the-fcc-boasting-atandt-ready-c/:


Riippumatta siitä, miten sinusta voi tuntua noin mahdollisista vaaroista sähkömagneettista säteilyä , se tuli mahtava kätevä tänään - tunnistaa tämän upouuden Sony S2 tablet suuntasi Yhdysvaltoihin. FCC viime aikoina saanut vilaus Sir Howard kahden näytön Honeycomb clamshell, ja kiitos yleisölle osa niiden raporttien, meillä on joitakin erittäin tärkeää speksit: Sony "SGPT211US" tulee urheilun 2,4 802.11 b / g / n WiFi, Bluetooth, ja useimmat puhuttelevasti, 850 ja 1900 MHz 3G-taajuuksilla viittaa käynnistää AT & T. Nyt nämä taajuudet ovat varmasti käyttää myös useita merkittäviä Kanadan lentoyhtiöihin, mutta se vain on niin, että tämän mallin testattu on USA muunnos - muiden nimettyjen Kanadassa ja Japanissa - ja tämä erityisesti solujen moduuli Ericssonin F5521gw , joka tarkoittaa, että meidän voisi olla jopa tarkastella 21Mbps HSPA + nopeuksilla. Ennen kuin aloitat spekuloida, mutta siellä on yksi keskeinen spec jakaa: prototyypit ilmeisesti irrotettava 3080mAh lithium-ion akku. Turvota.

Jatka käsittelyssä Sonyn kahden näytön S2 tablet osumia FCC, kehuskelevan AT & T-valmis solu taajuuksia


Sonyn kahden näytön S2 tablet osumia FCC, kehuskelevan AT & T-valmis solu taajuuksia perin ilmestynyt Engadget Ma, 04 kesäkuu 2011 23:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde FCC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar