søndag den 5. juni 2011

Viikko Apple: ennen WWDC 2011 painos

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/JxwJBGLEMug/week-in-apple-pre-wwdc-2011-edition.ars:


Olemme nyt vain pari päivää poissa alusta 2011 Worldwide Developers Conference, ja viikon Apple uutinen oli pitkälti keskittynyt mitä voimme odottaa kuulevansa maanantain keynote. Apple vahvisti, että se aikoo keskustella iCloud ja IOS 5, ja huhu mylly on mennyt hullu yrittää selittää iCloud ominaisuuksia. Apple käsitellään myös uusinta Mac Defenderin haittaohjelmien ja patentti peikko Lodsys alkoi haastaa kolmannen osapuolen kehittäjille. Lue koko pilaantunut siitä viime viikolla:


Apple laskee salaisuus, vahvistaa IOS 5, iCloud hanasta klo WWDC 2011 : Apple on vahvistanut, että se aikoo esitellä uuden pilvipalveluihin alustan, iCloud sekä IOS 5 klo WWDC maanantaina 6. kesäkuuta.


Lodsys Apple: kirje ei merkitse mitään, olemme haastaneet kehittäjien : Lodsys on nostanut seitsemän IOS ja Android-kehittäjät yli loukkausta koskevien väitteiden in-app ostaa. Vaikka Apple on tähän mennessä esittänyt, että kehittäjät kuuluvat yleinen lisenssi, Lodsys uskoo kolmannen osapuolen kehittäjille velkaa heille rahaa.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar