søndag den 5. juni 2011

Champtron n 65-incher voi tunnistaa kahdella sormella koskettamalla, tekevät kohtuullisesti tilava toisen näytön (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/05/champtrons-65-incher-can-recognize-two-finger-touch-make-for-a/:


Jos et voi koskaan olla liikaa näytön kiinteistöjä työskennellessään, kannattaa antaa Champtron n 65-tuumainen jättiläiseksi näyttää. Se 1080p Sharp paneeli inhottavasti kyky tunnustaa molemmat koskettaa panoksista aikaa - joka voi olla sormet tai "jokin" muitakaan stylus - minkä pitäisi olla pirun hyödyllinen silloin yrität Photoshop hieman ylimääräistä kiilto huipulla Steve Ballmer : n loistava kupoli. Lisäbonuksena, mitat tämän näytön tehdä Windows 7 UI erittäin sormen-friendly. Helvetti, se rajoilla on nyrkki-ystävällinen, kun räjähti 65 tuuman kokoinen. Katso video tästä mestari tauon jälkeen.


Jatka käsittelyssä Champtron n 65-incher voi tunnistaa kahdella sormella koskettamalla, tekevät kohtuullisesti tilava toisen näytön (video)


Champtron n 65-incher voi tunnistaa kahdella sormella koskettamalla, tekevät kohtuullisesti tilava toisen näytön (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 05 kesäkuu 2011 15:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar