torsdag den 17. februar 2011

Apple luo kosketusnäyttö toimitusongelmia tabletti kilpailua?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/17/apple-creating-touch-panel-shortages-for-tablet-competition/:


Asiat yleensä saada sotkuinen kilpailuun, kun Apple päättää suunnata laaja kassavaroistaan " erittäin strateginen "komponentit. Varsinkin kun Cupertino alkaa heiluttaa noin kasana taikinan eri 3900000000 dollaria ja 7,8 miljardia dollari . Katsokaa mitä Apple teki NAND tarvikkeita kuten flash-pohjainen iPod nousi määräävään viite. Tänään DigiTimes raportoi, että Apple on hallussaan lähes 60 prosenttia maailman kosketusnäyttö tuotantokapasiteettiaan tykkää Wintek ja TPK johtaa "hirmumyrskyjen" kilpailuun. Erityisesti DigiTimes "lähteet alkupään osa päättäjille väittävät, että tablet PC päättäjät eivät voi siirtää tarpeeksi tuote vastaamaan tilausten takia komponenttipula. Ensisijainen syyllinen mukaan huhu rätti, on pula kosketuspaneelit "koska Apple tilalle valvoa kapasiteettia." Kysymys on erityisen hankala kakkoskorin tabletti toiveikkaat joka on kilpailtava tykkää HP, RIM, Motorola, HTC, Samsung, LG, Dell (kaikille, mutta Sony) ja tähteet. Näin ollen Apple olisi voitava helpommin tavata iPad kysyntä vuonna 2011, mukaan DigiTimes, kun taas sen kilpailijat kamppailevat pysyä.

Apple luo kosketusnäyttö toimitusongelmia tabletti kilpailua? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 helmikuu 2011 01:55:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde DigiTimes | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar