torsdag den 17. februar 2011

Rinspeed Bambu sähköinen konsepti on maailman suurin HTC Flyer telakka

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/17/rinspeed-bamboo-electric-car-is-the-worlds-largest-htc-flyer-do/:


Keskustele verkkomarkkinointi. Rinderknecht rakennettu Rinspeed Bambu käsite sähköauto näyttää olevan tavaraa gadget nörtti unelmat. Valitettavasti tämä uni muistuttaa dystopian tulevaisuutta visioidaan vuoteen Neal Stephenson romaani, jossa kaikki meidän oma sponsoroi, slathered yritysten logoja. Mutta hei, se on vain käsite, ja tuotanto ajoneuvot koskaan näyttää alkuperäinen idea niin kaikki menee ... ja me merkitse mitään. Aluksi breadbox-vaikutteita viiva ominaisuuksia Siemens VDO näyttö telakka hansikaslokerossa uuden HTC Flyer tabletti. Bambu viiva reunustavat kukkainen JBL GreenEdge kaiuttimet ja virta-avain on tyylistä jälkeen Sveitsin armeijan veitsi. Ja jos emme ole väärässä, siellä webcam laajennettu pois varren päässä viiva. Mielenkiintoinen työ aina alas klusterin vanhan koulun heittää kytkimet pyyhkimet, valot, vaarat, jne. Mutta se on vain ohjaamosta.



Jäähdyttimen säleikkö on korvattu Internet-yhteys "identiface" kehittämä Daimler tytäryhtiö MBtech, jolloin asukas voi näyttää mitään viestien määrän katsojia Facebook tai Twitter, esimerkiksi, tai jopa radioasema esiasetus olet tällä hetkellä häirintä. Puhallettava takaistuimet ovat irrotettavissa kuten on puhallettava vedenpitävä katto kehittämä Tecnotex että kaksinkertaistuu kuten ranta peitto. Koko sarja on powered by 54 kW sähkömoottorilla pystyy 120 km / h huippunopeus ja akku voidaan työntää urheilullinen golf cart noin 105 km ennen kuin se edellyttää ladata päässä RWE älykäs latausasemalle. Etsi se voi tehdä sen ison paljastaa Geneven autonäyttelyssä. Siihen asti, pään yli Autoblog juhlia heidän kuvagalleriassa muutama valinta laukausta lisätty alla.


Galleria: Rinspeed Bamboo







[Kiitos, Tim]

Jatka käsittelyssä Rinspeed Bambu sähköinen konsepti on maailman suurin HTC Flyer telakka


Rinspeed Bambu sähköinen konsepti on maailman suurin HTC Flyer telakka perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 helmikuu 2011 06:28:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .


Ingen kommentarer:

Send en kommentar