torsdag den 17. februar 2011

Toyota keuliminen iQ EV prototyyppi, laita se tuotantoon ensi vuonna

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/17/toyota-to-show-off-iq-ev-prototype-put-it-into-production-next/:


Toyota on komeilu sähköauton konsepti perustuu sen iQ ultrakompakti varten pari vuotta, mutta se näyttää vihdoin toimi tarpeeksi itseluottamusta todella laittaa sen tuotantoon. Ensimmäinen askel tällä tiellä tapahtuu Geneven autonäyttelyssä ensi kuussa, kun Toyota aikoo esitellä "läheltä tuotantoa" prototyyppi sen iQ EV (ei välttämättä varsinainen nimi), joka on ilmeisesti paljon kuin sen FT-EV käsite , mutta parempi litium-ioni-akku, jonka luvataan valikoima 105 km (tai 65 mailia) yhdellä latauksella. Olettaen, että kaikki menee suunnitelmien mukaan, auto on sitten otettu tuotantoon noudattamalla joitakin lisätestejä myöhemmin tänä vuonna, ja Toyota aikoo tiettävästi aloittaa leasing se kuluttajille jossain vaiheessa 2012 - Eurooppa näyttää ensimmäisenä linja auto, mutta se ilmeisesti johtaa Pohjois-Amerikkaan.

Toyota keuliminen iQ EV prototyyppi, laita se tuotantoon ensi vuonna alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 helmikuu 2011 02:43:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Kaasu 2,0 | lähde PhysOrg | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar