torsdag den 17. februar 2011

Sony Music Unlimited nyt streaming kappaleita USA

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/17/sony-music-unlimited-music-streaming-service-arrives-in-the-us/:


Toivotaan Sonyn uusi musiikin palvelu - juuri käynnistänyt tänään USA, Australia ja Uusi-Seelanti - ei niin kankea käyttää sen " Music Unlimited powered by Qriocity "monikerin ehdottaa. Palvelu sisältää kuusi miljoonaa musiikkikappaletta Sony Music Entertainment, Universal, EMI ja Warner ja se on saatavissa Sonyn oma laitteita, kuten PS3, Blu-ray-soittimet, BRAVIA-televisioon, ja VAIO PC. Se täytyy olla saatavilla myös Android älypuhelimet piakkoin IOS app tulossa myöhemmin tänä vuonna, mikäli Applen uuden liittymän romahdus ei suistaa Sonyn suunnitelmissa. Perus-jäsenyys tarjoaa interaktiivisen radio kokemus 3,99 dollaria kuukaudessa, kun palkkio 9,99 dollaria kuukaudessa palvelu annetaan tilaajille on-demand pääsyä Music Unlimited kirjaston kanssa kyky hallita musiikkia soittolistoja ja niin edelleen. Sony on myös hyödyllinen palvelu, joka skannaa paikalliseen kirjastoon ja soittolistojen "hypätä aloittaa" järjestämistä Music Unlimited kokoelma. Kuinkahan se täytyy harjoitella NGP ja PlayStation tabletti ?

Sony Music Unlimited nyt streaming kappaleita USA perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 helmikuu 2011 07:26:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink All Things Digital | lähde Bloomberg | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar