torsdag den 17. februar 2011

GSMA ja Cloudmark hautoo SMS spam raportointijärjestelmä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/17/gsma-and-cloudmark-cooking-up-an-sms-spam-reporting-system/:


Jos saat vain viisi roskapostia tekstiviestejä päivä sitten pitää itseänne onnekas, koska Kiinan mobiili käyttäjä voi helposti koota vähintään 30 viestiä päivässä, mukaan Cloudmark. Onneksi, sanoi yhtiön on työskennellyt GSMA ja erilaisten verkko-operaattorit rakentamaan SMS spam raportointijärjestelmän, jonka pitäisi auttaa vähentämään merkittävästi maailmanlaajuista kännykkä roskapostia. Idea on varsin yksinkertainen: usean maan oikeudenkäynnin, joka päättyi viime joulukuussa, osallistujia AT & T, Bell Mobility, SFR, Sprint, Vodafone, Korea Telecom ja Korean Internet & Security Agency toimitettu epäilty roskapostia "7726", joka on lyhyt koodi "spam". Cloudmark on pilvi-pohjainen järjestelmä olisi sitten pystyä tunnistamaan ja estämään näitä viestejä tulevaisuudessa, on se huijauksia, linkbaits tai vain mainoksia perverssiä yrityksiä. Vaikka tämä kuulostaa täydellinen ratkaisu, se ei ole täysin selvää, kuinka paljon tämä palvelu maksaisi toimijoita, mutta hei, se ei ole koskaan liian aikaista aloittaa vetoomuksen jos tarvitset sitä, että huonosti.

GSMA ja Cloudmark hautoo SMS spam raportointijärjestelmä perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 helmikuu 2011 07:10:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde PC World | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar