torsdag den 17. februar 2011

Huhutaan Dell ostaa AMD? Ei todennäköistä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/KWFSgS5UixM/dell-to-buy-amd-not-likely.ars:


Kuten vuorovesi, AMD buyout huhu palasi eilen, tällä kertaa Dellin väitetty ostajalle. Ja jälleen kerran, osakemarkkinat kuuliaisesti toimineet siirtämällä osakekurssit ympäri kuin keinottelijoita, jotka alkoivat ja hommasta huhu epäilemättä ottivat voitot. On niin monia ongelmia tämä huhu, jos se syntyy, mutta kaksi keskeistä kysymystä ovat (a) on vaikea nähdä hyviä perusteita muulle tech pelaaja ostaa AMD, ja (b) Intel haluaa varmistaa, että AMD pysyy riippumaton ja elinkelpoisia (mutta ei liian kannattava).


Mikä herätti buyout huhut tällä kertaa oli kouluttaa korkean tason toimeenpanovallan irtautumiset AMD alkaen toimitusjohtaja Dirk Meyer lähdön viime kuussa. Varatoimitusjohtaja Robert Rivet ja johtaja on konsernin strategian Marty Seyer ilmoitti viime viikolla, että he olisivat jälkeen Meyer ulos ovesta, kehotukset spekulaatiot, mitä tarkalleen ottaen on menossa chipmaker. Merkkijono korkean profiilin uloskäynneistä on aina huono merkki, mutta se ei tarkoita sitä, että se on myynnissä aika.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar