torsdag den 17. februar 2011

Redbox suunnittelee Netflix-kuin tilaus streaming elokuva palvelua voisi kumppanin kanssa Amazon tai Walmart

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/17/redbox-is-planning-a-netflix-like-subscription-streaming-movie-s/:


Mukaan yhtiön Town, Redbox Prez Mitch Lowe ilmoitti analyytikoille eilen, että sen tuleva online elokuva palvelu olisi tilaus-pohjainen kuten Netflix ja Hulu Plus sijasta latauksen per elokuva kuten iTunes, Zune tai Amazonin VOD (me arvata miksi .) Käyttäjät maksaa kuukausipalkkio stream eri laitteille (ehkä uusi iPhone ja Android-sovellukset ) ja pääsyn levyjä kioskeissa. Lowe mainitut Redbox olisi kumppani palveluun ja samalla aiemmat huhut viittasivat CinemaNow , Seattle Times ehdottaa Walmart / vudu ja Amazon, huhujen käynnistää tilauspalvelu omaa tässä kuussa, koska mahdollisuuksia. Samaan aikaan olemassa olevien levy perustuva liiketoiminta, sana Disney on päättänyt korottaa määrää sen kulut Netflix ja Redbox jokaisen DVD täysi tukkuhintaan, vaikka he edelleen käytettävissä samana päivänä DVD mennä myyntiin.

Redbox suunnittelee Netflix-kuin tilaus streaming elokuva palvelua voisi kumppani Amazon tai Walmart perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 helmikuu 2011 05:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Hollywood Reporter | lähde Yritys Town (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar