torsdag den 17. februar 2011

Panasonic julkisti sarja videokameroita kaikki muodot, koot ja paksuudet

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/17/panasonic-unveils-a-suite-of-camcorders-of-all-shapes-sizes-an/:


No nyt jättää Panasonic dumpata kasa videokameroiden kerralla, varmistaa jokainen kotimainen markkinarako on katettu. Meillä on viisi erillistä mallia, niin vastaa meille rikomme joitakin luoteja:


  • HM-TA20 - Tämä on Flip -tyylinen pystyyn muotoilu objektiivin toisella puolella ja toisaalta, LCD iso punainen painike sen alla. Mutta se on kestävä, joka tarjoaa kolme metriä vesitiivis suoja ja kestävä, pölytiivis tapauksessa. Se tekee 1080p materiaalia, ei tarjoa optista zoomausta, mutta ei ole yökuvaus, joka laskee sen alas 15fps, jotta se toimii hyvin kun valot sammuvat. Sitä voidaan käyttää web, liian.

  • HM-TA2 - Tämä on pohjimmiltaan TA20 miinus raskaan bittiä. Parasta pitää se kuivana. Mukana jalustaa omakuvia. Täydellinen uusi MySpace profiili kuva!

  • HX-WA10 - Toinen kestävä, vedenpitävä kolmeen metriin, pöly-ja iskunkestävä, kaappaa 16 megapikselin still-kuvat ja tiedot 1080p materiaalia myös. Se tarjoaa pistooli-tyylinen ote ja flip-out, kolmen tuuman kosketusnäyttö. Se on kuvassa tauon jälkeen.

  • HX-DC10 - Tämä on pohjimmiltaan WA10 joka ei pidä vettä tai pölyä, tai on pudonnut.

  • HX-DC1 - Toinen vaihe halpenemista tikkaat, tämä tausta alas 14 megapikselin still-kuvat ja menettää joitakin huipputekniikan metkut toisten. Sen kolmen tuuman LCD ei kosketeltavat.


Panasonic ei armoa meille hintoihin mitään näistä, eikä julkaisupäivät. Mutta hei, kuka tarvitsee yksityiskohdat, kuten että?

Jatkaa lukeneisuus Panasonic julkisti sarja videokameroita kaikki muodot, koot ja paksuudet


Panasonic julkisti sarja videokameroita kaikki muodot, koot ja paksuudet perin ilmestynyt Engadget on ti, 17 helmikuu 2011 08:58:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Digital Photography Review , CrunchGear | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar