torsdag den 17. februar 2011

Ominaisuus: ABC Virtual Private palvelimet, osa 1: Miksi mennä virtuaalinen?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/x1ffL9VcPBA/virtual-private-servers.ars:



Miksi oma palvelin laitteisto? Olen kysynyt itseltäni saman kysymyksen toistuvasti viimeisen 15 vuoden aikana joka kerta koneen epäonnistunut tai tarvitsin päivityksen eri Web, posti ja tietokanta-palvelimet. Olisin voinut vuokrata oma laitteisto on sovittaa sijaintinsa, tai käytä jaettua isäntä. Mutta minun vaatimat resurssit maksaa paljon enemmän kuin minun poistetaan kulut, jos vuokrattu, ja se ylittää yhteisiä tarpeita. Olin alistunut omistaa, ylläpitää ja korvaa oma vaihde.


Siihen saakka, kunnes viime syksynä, kun laitoin varpaat veteen Virtual Private palvelimet (VPSes): virtualisoitu palvelimet pääkäyttäjän käynnissä high-end-laitteiston ja omistettu yksinomaan tarkoituksiin. Kun olet voinut vuokrata VPS eri yhtiöiden useita vuosia, vaihtoehtoja kukallinen vuonna 2010. Ohjelmisto on kypsynyt, vahva palvelut ovat saatavilla, ja hinta on nyt merkittävä etu suhteessa suorituskyvyn sellainen rutiini Web-ja tietokanta tehtävistä valtaosa verkkosivujen suorittaa.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar