søndag den 29. maj 2011

Android 3.1 päivitys ASUS Eee Pad muuntaja vuotaa ulos

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/29/android-3-1-update-for-asus-eee-pad-transformer-leaks-out/:


ASUS virallinen Android 3.1 päivitys olisi tulossa tarpeeksi nopeasti , mutta Eee Pad Transformer käyttäjät juuri voi odottaa nyt toinen vaihtoehto käytössään. Näennäisesti lopullinen versio päivityksen vuotanut ulos viikonloppuna, ja kaikesta, se näyttää toimivan hienosti. Tietenkin on olemassa ei ton yllätyksiä koska se Varastossa Android 3.1, mutta the Ensimmäiset raportit viittaavat siihen, että suorituskykyä ja yleistä reagointia on parannettu (lukuun ottamatta JavaScript-suorituskyky, joka on todella vähän osuma) ja 3.1 päivitys mahdollistaa myös uuden firmware-päivityksen Transformer telakka, joka tuo mukanaan joitakin korjauksia ja uusia virransäästötilaan. Osuma lähde linkkiä kaikki tiedot, sinun täytyy asentaa se.



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Android 3.1 päivitys ASUS Eee Pad muuntaja vuotaa perin ilmestynyt Engadget Sun, 29 toukokuu 2011 16:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Android Keski Forum | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar