søndag den 29. maj 2011

Skype moititaan vihaiset käyttäjät yli väitti crapware hyötykuorma

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/29/skype-taken-to-task-by-angry-users-over-claimed-crapware-payload/:

EasyBits GO

Skype foorumit ovat täynnä paniikkia ja pullollaan syytöksiä, että joko yritys niputtaminen crapware sen VoIP app. tai on vakava turvallisuusongelma. Käyttäjät ovat kertoneet, että outo, uusi ja vaikea poistaa ohjelma löytää tiensä niiden tietokoneisiin nimeltä EasyBits GO. EasyBits on yritys, joka on powered Skypen pelejä kanava vuodesta 2006, mutta ainakin toistaiseksi sen tavarat ole erillistä ohjelmistoa. Yksi valvoja on ilmoittanut EasyBits Go ei kuulu Skypen ja ehdotti asiakkaille välittömästi suorittaa haittaohjelmien varalta, mutta modit ovat vapaaehtoisia eikä virallisia edustajia yhtiön, niin me otetaan se jyvän suolaa. Toinen (myöhemmin) viran foorumin admin vain, että Skype tutkii asiaa ja aikoo vapauttaa virallisen lausunnon, vaikka meillä ei ole aavistustakaan, jos tämä voisi oikeasti tapahtua ja olemme odottaa vastausta omille pyynnön kommentoida.



Näyttää siltä, ​​että edustaja vuodesta EasyBits Media on ryhtynyt foorumeilla tukahduttamaan joitakin väkivaltaa, mutta turhaan. Viestejä joukkueen ovat tuskallisen epämääräisiä, sanomalla, että se oli osa päivityksen pelialusta ja anteeksi väärinkäsitystä, ennen kuin yhdistää suoraan. Exe että se väittää poistaa rikkoneen ohjelmisto. Sanoa, että foorumin käyttäjät varovat ajettavan olisi vähättelyä (eniten vastauksia on mukana torrenteista kirosanoja). Raportit, että epäilyttäviä sovellus asentaa itse ilman hyväksyntää käyttäjiltä, ​​mutta emme voi vahvistaa tämän, koska kaikki yrittää asentaa meidän lab doom aiheutti ainoastaan ​​virheitä ladatessa. Nyt meidän täytyy vain odottaa sana Skype, ja yhtiö parempi siirtyä nopeasti - tuskaa viime katkos on vielä tuoreena monien asiakkaiden mielissä.



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Skype moititaan vihaiset käyttäjät yli väitti crapware hyötykuorma alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 29 toukokuu 2011 14:23:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Skype keskustelupalsta (1) , (2) , Avast keskustelupalsta | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar