søndag den 29. maj 2011

Varavoimaa: Stand pois, osa 1

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/28/reserve-power-stand-off-part-1/:

Ross Rubin edistää varavoimaa , sarake keskittyy henkilökohtaiseen näkökulmia ja tuotteita.




Kun luurin näytölle kasvaessa sekä sovellukset, kuten streaming katseluaikaan näyttää ja videopuhelut yhä yleisempää, se ei ole yllättävää, että jotkut puhelimia, kuten HTC Evo 4G kuuluu sisäänrakennettu kickstand. Useimmissa puhelimissa, mutta kärsivät LifeCall kaupallinen oireyhtymä - kun he ovat laskeneet, ne eivät voi nousta. Tarjota jonkin verran tukea, koko kotiteollisuudessa taskuun tuotteita - joista monilla on kekseliäs mallit - ovat vaikuttaneet voit nauttia puhelimen näytön ilman käsiä tavalla. Mutta kuinka yleistä ne ovat?



Testasin erilaisia ​​suosittuja ja epätavallisen muotoinen puhelimia - myös iPhone 3GS ja iPhone 4, Droid 2, Droid X, BlackBerry Bold ja BlackBerry taskulamppu, Palm Pre HP Veer, Samsung Captivate ja hirviömäistä Samsung Valaa - toteamus, esimerkiksi, että jotkut puhelimet sopivat joihinkin seisoo vasta, kun heidän fyysinen näppäimistö oli jatkettu. Yllättynyt, miten hyvin harvat seisoo katsoi ylös, en edes kokeillut niitä muutaman tablets, kuten BlackBerry playbook, Apple iPad ja Motorola Xoom. Tämä sarake otetaan käyttöön kuuden ensimmäisen laitteet tauon jälkeen, kun seuraava varavoimaa keskustelevat useita, lopuksi suosikeistani, ja linkin laskentataulukkoon yksityiskohtaisesti, mitkä laitteet ja seisoo pariksi asianmukaisesti toisiinsa.

Jatka käsittelyssä varavoimaa: Stand pois, osa 1


Varavoimaa: Stand pois, osa 1 perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 toukokuu 2011 22:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar