søndag den 29. maj 2011

Metafora tunnustamista ohjelmisto pyritään erottamaan ystävän vihollinen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/29/metaphor-recognition-software-aims-to-distinguish-friend-from-fo/:


Vaikka se on vain oikein, että ihmiset on suojattu huono runous, tämä voisi olla ottaa asioita hieman liian pitkälle. Intelligence virkamiehet toimiston terävä analyysi (no, oikeastaan) on päättänyt, että metaforat voisi olla keskeinen merkitys kansalliselle turvallisuudelle. Vuoteen hyvin, terävästi analysoida ihmisten tapoja käyttää metaforia arkipäivän keskusteluissa, he uskovat voivansa paljastaa "taustalla uskomuksia ja maailmankuvaa" - kuten kielteiset tunteensa tiettyyn maahan. Nyt he soittavat siviilipuolen tiedemiehiä ja tutkijoita auttaa heitä tekemään tämän automaattisesti käyttäen hahmontunnistus ja supertietokoneiden . Tietenkin on aina olemassa riski, että älykkäät terroristit siirtyä käyttämään similes sijaan.

Metafora tunnustamista ohjelmisto pyritään erottamaan ystävän vihollinen perin ilmestynyt Engadget Sun, 29 toukokuu 2011 13:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Telegraph | lähde IARPA | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar