søndag den 29. maj 2011

Google paikantaa sulkemispäivämääriä Wave, Translate API (muun muassa)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/28/google-pinpoints-shutdown-dates-for-wave-translate-apis-amongs/:


"Ti surullinen päivä maailman Googlen ... ainakin kehittäjille, jotka käyttävät jotakin kourallinen huono-onninen API. Koska haku jättiläinen API lista on kasvanut viime kuukausina, se tekee päätöksen teurastaa harvoista vaivaa "kevätsiivousta". Itse asiassa grand yhteensä seitsemän uutta API aikana käynnistettiin Google I / O yksin, mutta näyttää siltä, ​​loppu on lähellä ja Blog Search API, kirjat Data API kuvahaku API, uutiset Search API, patentti Etsi API, Turvallinen selaaminen API (v1 vain), Translate API, translitteroida API, Video Search API ja Virtual Keyboard API. Näistä Wave on eniten yllättävää , mutta Käännä todennäköisesti sattuu eniten - etenkin Jetsetters jotka luottivat ne paistetaan-palvelujen kääri päänsä ympärille eri kielillä. Mukaan Goog, Translate API on virallisesti vanhentunut ", koska huomattavia taloudellisia rasitteita aiheuttamia laaja väärinkäyttö." Aika uhkaava lause, joka on varma, ja lisäksi todiste siitä, että muutama mätä omena voi pilata asioita koko meille. Hit linkeistä vilauksen koko vahinko - me varoittaa, se ei ole kaunis.

Google paikantaa sulkemispäivämääriä Wave, Translate API (muun muassa) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 toukokuu 2011 17:25:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Thinq | lähde Google | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar