søndag den 29. maj 2011

RSA SecureID hakkerit voivat käyttää Lockheed Martin liikesalaisuuksia, kahvila valikot

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/29/rsa-secureid-hackers-may-have-accessed-lockheed-martin-trade-sec/:



RSA SecureID dongles lisätä suojauksen kaiken toimisto pilatestunnille aikataulut yritysten sähköpostitilejä, pankkeja, teknologian yrityksiä, ja jopa Yhdysvaltain puolustus urakoitsijat käyttävät laitteet Turvallisuustunniste suojata verkkonsa. Jälkeen rikkoo RSA maaliskuussa kuitenkin yhtiön kehotti asiakkaita lisäämään muita suojausmenetelmiä, kuten salasanoja ja PIN-koodeja, teoriassa suojella verkkoja hakkereilta, jotka ehkä saanut mahdollisuuden päällekkäinen kriittinen SecureIDs. Nyt Lockheed Martin on väittää, että sen verkko on joutunut hyökkäyksen, kehotukset RSA antaa 90000 korvaavan poletteja Lockheed työntekijää. Puolustusministeriön urakoitsija ei ole yksityiskohtaisesti, mitä tietoja hakkerit voivat käyttää, mutta SecureID ohitus olisi selkeästi otettava erittäin vakavasti, varsinkin kun tuo pieni avaimenperä dongle auttaa suojelemaan kansallista turvallisuutta. If viime kuussa Sony rikkomista ei jo vakuuttaa teidät naudanlihan perustaa oman tietoturva, nyt voisi olla hyvä aika muuntamisesta "Pa55werD1" ja melko säälittävää "password" sinä olet käyttänyt suojaamaan oman yrityksen liikesalaisuuksiin viime vuosikymmenellä.



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

RSA SecureID hakkerit voivat käyttää Lockheed Martin liikesalaisuuksia, kahvila valikot perin ilmestynyt Engadget Sun, 29 toukokuu 2011 11:04:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Boing Boing | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar