søndag den 29. maj 2011

Droid Bionic benchmark raportit PowerVR GPU, uusi SOC sisällä?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/29/droid-bionic-benchmark-reports-powervr-gpu-new-soc-inside/:

Droid Bionic Benchmark

Hyvin outoa piipahti liikkuvia graafisen esikuva sivusto NenaMark toinen päivä - merkintä Droid Bionic. Nyt olisi erittäin helppo väärentää tämän testin, ja sinun on oikeus olla skeptinen koska puutteellinen pisteet ja se, että se on raportointi PowerVR n SGX 540 GPU sijaan Tegra 2 näimme CES . Mutta älkäämme liian hätäisesti - kuulimme viime huhtikuussa, että Nvidian mobiili siru ei ollut pelissä kiva kanssa Verizon LTE. Ehkä kun Motorola sanoi, että se viivyttää Bionic sisältämään "useita parannuksia" todella tarkoitti "uudelleenrakentaminen puhelimen entistä LTE ystävällinen CPU." Sekä Samsung ja Texas Instruments käyttää SGX 540 ja Moto on aiemmin kääntynyt TI: n OMAP varten Droid, Droid 2 ja Droid X. Sitten taas yhden epäilyttävästi matala vertailuarvo pisteet ei varmin perusta huhu.

Droid Bionic benchmark raportit PowerVR GPU, uusi SOC sisällä? alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 29 toukokuu 2011 05:05:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Droid Life | lähde NenaMark | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar