søndag den 29. maj 2011

Martin Jetpack osumia 5000 jalkaa virstanpylväs, voisi tulla markkinoille 18 kuukauden kuluessa (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/29/martin-jetpack-hits-the-5-000-feet-milestone-could-come-to-mark/:


OK, joten Martin Jetpack voi olla mennyt kaupallisen tuotannon aivan pian olimme odotettu , mutta siellä on vielä toivoa horisontissa. Viikonloppuna, Glenn Martin lentävän koneen onnistuneesti nousi noin 5000 metriä merenpinnan yläpuolella, merkintä uusi virstanpylväs 30-vuotta, 12 miljoonaa dollari hanke. Kauko-ohjata jonka pyrstön helikopteri, 250-kiloisen alus käytti kahta "superfans" valtaa itselleen taivasta kohti noin 800 metriä sekunnissa, ennen turvallisesti laskuvarjolla takaisin Maan korkeus on noin 3000 metriä. Kuten sen viimeisen testiajon kuitenkin Martin Jetpack oli varustettu ei ole ihmisen kanssa, mutta kaatua nuken. Se on ehkä paras, mutta katsoi, että kone jatkuva joitakin vaurioita, kun päätökseen kymmenen minuutin lennon. Kuitenkin, Martin näyttää luottaa siihen, että eilinen testi "tuo tulevaisuus jälleen askeleen eteenpäin", ja toivoo saavansa antaa hänen hengentuote asiakkaille seuraavien 18 kuukauden aikana - runsaasti aikaa meille haukka tarpeeksi perheen perintötavarat varaa että 86.000 dollaria hintalappu. Soar ohi tauon video jetpack iso käynnistää, tai tutustu lähde linkkiä laajempi haastattelu Martin ja taustatietoa materiaalia hänen keksintö.



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Jatka käsittelyssä Martin Jetpack osuu 5000 jalkaa virstanpylväs, voisi tulla markkinoille 18 kuukauden kuluessa (video)


Martin Jetpack osumia 5000 jalkaa virstanpylväs, voisi tulla markkinoille 18 kuukauden kuluessa (video) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 29 toukokuu 2011 17:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Stuff.co.nz | lähde TVNZ | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar