søndag den 29. maj 2011

Weird Science nauttii tuopin Guinness enemmän Irlannissa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ZC7wiV_xHt4/weird-science-enjoys-a-pint-of-guinness-more-in-ireland.ars:


Nämä suurellinen olut snobs voi olla oikeassa: koskaan päästä kertoi, että todella arvostaa Guinness, joudut matkustamaan Irlantiin? Neljä tutkijaa otti asiakseen itse matkustaa maailman ja selvittää , kerätä "tietoja nauttia Guinness ja siihen liittyviin tekijöihin." Nauttiminen stout testattiin 71 pubeissa levinnyt yli 14 maassa, ja johtopäätös on, että se todellakin on miellyttävämpää sen koti turvetta, todetaan, että "edelleen tilastollisesti merkitsevä säätämisen jälkeen tutkija, pub tunnelma, Guinness ulkonäkö ja aistien toimenpiteet suutuntumaa, maku ja jälkimaku. " Kuitenkin tutkijat myöntävät, että niiden tutkimus on joitakin rajoituksia, joten he haluavat laajentaa sitä hieman.


Illuusio on Barbie: Tämä kirja on todella keskittynyt varsin merkittävä kognitiivinen kysymys: mikä on paras lähtökohta meidän näköjärjestelmän? Onko meidän elin, tai me koota viitekehys ympäristömme? Se on menetelmä käsiksi kysymykseen, että on vähän outo: kirjoittajat käytetään virtuaalitodellisuuden suojalaseja vakuuttaa ihmiset ovat kooltaan nuket -he kirjaimellisesti soittaa yksi niiden Omien Barbie-nukke kokeilu. Toinen setup antoi ihmisille tunteen he olivat jättiläisiä, jopa 13 metriä pitkä. "Oman kehon koko vaikuttaa siihen, miten näemme maailman," kirjoittajat toteavat.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar