torsdag den 28. juli 2011

AUO VP sanoo suuri OLED-televisiot eivät ole toteutettavissa kaupalliseen käyttöön vuoteen 2014

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/28/auo-vp-says-large-oled-tvs-wont-be-feasible-for-commercial-use/:


Innokas saada käsiinsä ison näytön OLED-TV? Sitten se näyttää ehkä vielä odottamaan muutaman vuoden - ainakin Paavalin mukaan Peng, varatoimitusjohtaja näytön valmistajan AU Optronics (tunnetaan myös nimellä AUO ). Vaikka tekniikka on ollut saada halvempaa ja tehokkaampaa kuin myöhään, hän sanoo, että tuotantokustannukset ovat edelleen liian korkeat ja tuotto hinnat liian matala suurille OLED-televisiot toteuttamiskelpoiseksi kaupalliseen käyttöön milloin tahansa ennen vuotta 2014. Tietenkin me olettaa, että kaikki riippuu määritelmästä "mahdollista." Viimeksi kuulimme, LG oli vielä suunnittelun vapauttamisesta 55 tuuman OLED-TV puolivälissä 2012 - ja vielä-to-be-paljastaa hinta.

AUO VP sanoo suuri OLED-televisiot eivät ole toteutettavissa kaupalliseen käyttöön vuoden 2014 alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 heinäkuu 2011 15:06:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink OLED-Display.net | lähde DigiTimes | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar