torsdag den 28. juli 2011

Logitech toimitusjohtaja askeleen alaspäin jälkeen rahaa menettää Q1, Revue hinta silvottu on 99 dollaria

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/28/logitech-ceo-steps-down-after-money-losing-q1-revue-price-slash/:


Tämä on tulossa trendi. Kun pettymys Q4 näki Logitech alentaa hintaa sen Revue se paljasti tänään, että kun nettotappio 29.600.000 dollaria ensimmäisen vuosineljänneksen se leikkaa hinta Revue on 99 dollaria, sekä jäähyväiset toimitusjohtaja Gerald P. Quindlen. Quindlen oli suorasanainen tukija Google TV-ruutuun (katso video tauon jälkeen), mutta mukaan Logitech tätä hinnanalennuksen ja vastaava 34000000 dollaria osuma sen vakaus on tarpeen "poistaa hinta esteenä laaja asiakkaan hyväksynnän." Keskellä näitä tuloksia - sekä alensi liikevaihto useilla alueilla ja keskeisten tuotteiden, kuten Harmony kaukosäätimiä - puheenjohtaja ja entinen toimitusjohtaja Guerrino De Luca olettaa rooli vt taas pitkäaikainen vaihto haetaan. Ennen sitä ja ennen Google TV Honeycomb päivitys saapuu , ei kukaan usko Revue tulee houkuttelevammaksi yhden Benjamin kuin se oli kaksi tai kolme ?

Jatka lukemista Logitech toimitusjohtaja askeleen alaspäin jälkeen rahaa menettää Q1, Revue hinta silvottu on 99 dollaria


Logitech toimitusjohtaja askeleen alaspäin jälkeen rahaa menettää Q1, Revue hinta silvottu on 99 dollaria alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 heinäkuu 2011 09:28:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Valmistellut kommentit (PDF) , Q1 tulokset | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar