torsdag den 28. juli 2011

Engadget Show - 023: Meillä Tour kuulokeliitäntä tehdas, keskustele levy, ja katsoa ne saattavat olla Giants suosikki vempaimia

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/28/the-engadget-show-023-we-tour-a-headphone-factory-talk-recor/:







Engadget Show on palannut, ja tällä kertaa me olemme täysi-rocktähti tilassa. Me potkia asioita pois matkan Engadget Laboratories, jossa Brian ja Terrence kokeilla joitakin osa-100dollaria kuulokkeet kvartetti marsujen. Oletteko todella saada mitä maksaa kun ostaa pari kuulokkeet paikalliselta Big Box jälleenmyyjä?



Asiat hieman ritzier kun Darren retkiä Westone n laboratorioissa Coloradossa saada selville, kuinka pari 950 dollaria nappikuulokkeet on valmistettu. Vihje: se liittyy ruiskuttaminen silikonia meidän toimituspäällikkö korvat ja kokonaisuutena paljon hiomista.



Seuraavaksi me pysähtyä arvion taulukko, jossa Tim ja Brian katsomaan tässä kuussa jännittävin vimpaimia, kuten uusi MacBook Air , Sony Vaio Z , Toshiba Viihtyy sekä Droid 3 .



John Flansburgh ja John Linnell ja ne saattavat olla Giants käydä Engadget pääkonttori osoittaa pois joitakin niiden suosikki lo-fi musikaali vimpaimia, kuten Stylophone ja piiri-taivutettu Puhu ja Sana. Lisäksi, jos olet joskus miettinyt, mitä pitkään hallitseva kuninkaiden maanalainen pelle rockin kuulostaisi annetaan T-Pain hoito, tämä on segmentti et aio jättää väliin.



Universal tasavallan Recordsin VP Digital Colleen Quill myös pysähtyy keskustelemaan rooli levytyssopimuksen maailmassa Twitter, iTunes, Spotify, ja niin edelleen. Ja me saatava asiat, joissa suorituskykyä New Yorkin oma Evästeet .



Videovirran Show on yllä, ja voit myös ladata meitä HD alla. Niin, ja jos olet vielä odottamaan jotain Spotify pyytää, ei hätää - olemme sinulle kuulu .





Isännät: Tim Stevens, Brian Heater

Kutsuvieraiden: Terrence O'Brien, he saattavat olla Giants , Colleen Quill

Ingen kommentarer:

Send en kommentar