torsdag den 28. juli 2011

SolarCity joutuu EV latauksen peliin, olemme yhä odottaa meidän Leaf

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/27/solarcity-gets-in-the-ev-charging-game-were-still-waiting-for/:


Väsynyt vaellus alas 101, vain ladata perhanan Tesla ? On karkea, mutta ainakin SolarCity n varominen Ya, koska se tulee heti asentaa ClipperCreek n EV laturit omassa kaivaa, puolellanne yhtiön asuin aurinkoenergiaa hyödyntäviä laitteita. 1500 dollari SAE-J1772 yhteensopiva juicers toimii lähes minkä tahansa plug-in ajoneuvon voimme ajatella - kuten Volt , Leaf , Prius plug-in , Focus BEV , iMiev ja edellä Roadster (jos tulet keväänä adapteri) - ja hyvinvoinnin tason II laji, top-up your auto 5 kertaa nopeampi kuin 120V pistoke. Pari että on aurinkopaneeli vuokrasopimus, ja sinun ilmeisesti leikata lataus kustannuksia-puoli - mukaan SolarCity muutenkin. Emme voi mennä takuuseen että, mutta jos se ei toimi voit kokeilla asentaa jotain vain tad isompi .

Jatkaa lukeneisuus SolarCity joutuu EV latauksen peliin, olemme yhä odottaa meidän Leaf


SolarCity joutuu EV latauksen peliin, olemme yhä odottaa meidän Leaf alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 heinäkuu 2011 21:33:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink CNET | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar