torsdag den 28. juli 2011

Pandigital n SuperNova Android tablet saa sen FCC päälle, jättää vähän mielikuvitusta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/27/pandigitals-supernova-android-tablet-gets-its-fcc-on-leaves-li/:

Pandigital n SuperNova 8 tuuman Android tablet saa sen FCC päälle, jättää vähän mielikuvitusta

Yleensä kun uusi vempain tekee sen läpi FCC , meidän täytyy tehdä melkoisesti kaivamaan päästä mehukkaita yksityiskohtia, laita Pandigital uusin 8 tuuman tablet / e-lukija, Supernova ei holding mitään takaisin . Tämä Android 2.3-virran liuskekivi seuraa jalanjälkiä sen 9 tuuman edeltäjänsä, Novel , ennemminkin kuin kirkastettu e-lukija kuin reaalimaailman paljon tablet. Kuten romaani, se tulee B & N: n Nook App esiasennettuna ja puuttuu pääsy Android Market - apps ladattavissa SlideMe. Mikä parasta, se sai edessä (0,3 megapikseliä) ja takaisin menosuuntaan (3 megapikselin) kamerat, 4 Gt sisäistä tallennustilaa, HDMI-ja mini-USB-liitäntä, tuki 32GB Micro SD-, ja 8 tuuman kapasitiivinen kosketusnäyttö. Lähes ainoa asia puuttuu tästä FCC arkistointi ovat hinta ja saatavuus, mutta meillä on tunne pari ei ole kaukana jäljessä. Jos SAR raportit ja tablet sisälmykset ovat sinun juttusi, voit kurkistaa vieläkin SuperNova yksityiskohtia lähde linkkiä.

Pandigital n SuperNova Android tablet saa sen FCC päälle, jättää vähän mielikuvitusta alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 heinäkuu 2011 23:58:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde FCC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar