torsdag den 28. juli 2011

Keikka. U toiveissa on saada Gigabit-verkoissa ja suoraan rahana, kotoisaa, yliopistojen yhteisöt

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/27/gig-u-hopes-to-bring-gigabit-networks-and-straight-cash-homey/:


Perehtynyt Johnny Appleseed? Hän, joka traipsed "ympäri maata säkki" O siemenet olkapäälle istuttamalla puita tänne ja Yon jättäen omena hedelmätarhoissa kukkivat hänen herätä? Keikka. U on samanlainen, vain se, jonka tavoitteena on tehtaan Gigabit-verkoissa vuonna 29 kollegiaalista yhteisöjen tutkimuksen helpottamiseksi, houkutella uusia yrityksiä, ja edistää paikallista taloutta. Suunnitelma on juuri käynnistymässä, ja koulujen kysymys - kuten Virginia Tech , Havaijin yliopiston ja University of Alaska - pyytävät yksityiset puhelinyhtiöt ja yrityksiä auttamaan niiden nopea unelmista totta. Lisäksi hyötyvät välittömästi alueet, keikka. U näkee nämä nopeasti uusia verkostoja toiminnan solmukohtina ja nopeammin valtakunnallinen laajakaista järjestelmä. Oppilaitokset väittävät, että rakentaminen nämä uudet tiedot valtateiden ei käynnisty useita vuosia, joten se on jonkin aikaa ennen kuin he voivat auttaa nostamaan meidät nykytilasta laajakaista keskinkertaisuuteen . Chop, chop, kaverit.

Keikka. U toiveissa on saada Gigabit-verkoissa ja suoraan rahana, kotoisaa, yliopistojen yhteisöjen alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 heinäkuu 2011 23:07:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink New York Times | lähde Gig.U | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar