torsdag den 28. juli 2011

SK Telecomin Smart Cart synkronoituu puhelimissa, muistuttaa sinua ostamaan maitoa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/27/sk-telecoms-smart-cart-syncs-to-phones-reminds-you-to-buy-milk/:


Perehtynyt tähän skenaarioon? Voit laittaa pois ruokaostokset vasta viikonloppuna, kirous läpi raivostunut sunnuntaiaamuna laumoja, ja sitten raahautua ruokaa koko matkan kotiin vain ymmärtää unohdit ostaa astianpesuaineella ja käyttää kyseisiä kuponkeja. Hyvä juttu, sitten, että SK Telecom on trialing uusi palvelu, joka synkronoi kohteet älypuhelin app - kuten ostoslista - sen tablet PC varustettu Smart Cart. Ylistettiin yhtiön ensimmäinen laatuaan, tämä reaaliaikaisen aide käyttää sisätilapaikannus tarjota tuotetietoja, vinkkejä ja alennuksia kun lukaista ne tungosta käytävillä. WiFi-yhteys in-cart näyttö käyttää myös lisätyn todellisuuden, joka tarjoaa kuponki karvanleikkuukoneet high-tech ratkaisu niiden kustannusten leikkaamiseen mieltymykset. Jos nykyinen lentäjä testi Kiinan Shanghaissa Lotus Supermarketit osoittautuu menestykseksi, toivoa, että tämä "henkilökohtainen Smart Shopping service" doling suosituksia perustuu ostohistorian ja sijainti. Kuulla, että? Se ääni markkinoijat nuolee niiden hyper kohdentamalla kyljykset. Täysi PR on jälkeen tauon.

Jatka lukemista SK Telecomin Smart Cart synkronoituu puhelimissa, muistuttaa sinua ostamaan maitoa


SK Telecomin Smart Cart synkronoituu puhelimissa, muistuttaa sinua ostamaan maitoa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 heinäkuu 2011 20:03:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar