torsdag den 28. juli 2011

Tutkijat kehittää ohjelmistoja sormen phony arvioita

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/28/researchers-developing-software-to-finger-phony-reviews/:

Tutkijat kehittää ohjelmistoja sormen phony arvioita

Lausunto roskapostia ei ole uusi versio suosikki liha hoitoon, pakata vaativille purkitettu kinkku kuluttajille. Mukaan tutkijaryhmä Cornellin yliopistossa, se on kasvava ongelma, joka vaikuttaa käyttäjien luoman tarkistaa sivustoja, ja jengi pyrkii lopettamaan se kuollut sen kappaleita kanssa uuden ohjelman, joka tavoitteena on jäljittämiseen valheellisia arvosteluja . Tämä ohjelmisto, joka on testattu arvion Chicago hotellit, käytössä avainsanan analyysi ja sanayhdistelmä kuvioita rintakuva lausunto roskapostittajia - fakers, esimerkiksi käyttää enemmän verbejä kuin totuuden kertominen kollegansa. Kuin vielä nimeämätön ohjelma on ilmeisesti mahdollisuus julkaista petollisia mielipiteitä 90 prosentin tarkkuudella, mutta nykyisin vain koulutettu vieraanvaraisuutta Windy City. Lopulta ryhmä näkee ohjelmiston suodattaa sivustoja, kuten Amazon, mutta nyt, sinun täytyy vain luottaa vanhaan ryyppy tehdä havaita sinulle.

Tutkijat kehittää ohjelmistoja sormen phony arvion alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 28 heinäkuu 2011 01:51:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink gizmag | lähde Cornell | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar