torsdag den 28. juli 2011

Logitech menettää Mittavat Google TV, Revue Hinta leikattu $ 250 99 dollaria

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/4kEPMfzPUqI/:

Otan vain sanoa: Google TV on uppoamassa ja ottamalla sen miehistön alas hänen kanssaan. Palvelu lupasi elävöitetään HDTV kun se käynnistettiin viime lokakuussa. Mutta se ei. Big Media varmisti sen estämällä pääsyn online streaming, näennäisesti ottamalla pois Googlen TV kaikkein romaani ominaisuus. Ilman online streaming, Googlen TV mahtava hakutyökalua on rujo ja järjestelmä on vain ylihintainen DLNA client ja Netflix streamer.


Logitech hieman merkitsi loppua alustan elämän tänään, mutta leikkaamalla hinta Revue yksikön alas 100 dollaria. Tämä on vain kuukauden kuluttua toimitusjohtaja totesi sen 2010 Q4 tulos, että he ovat innostuneita Google TV jopa vain 5 miljoonan myynnin viime viime jouluna. Päivän hinta leikata toteaa selvin sanoin, että Google-TV on viimeisiä vuosiaan ja yksi sen käynnistämisestä kumppaneiden yrittää kaikkea päästä eroon takaisin inventaario.


Google TV lanseerataan tyypillinen Google tuote. kutsuin sitä puolivillaisesta koska se tuntui beta tuotetta. Sitten jo toukokuussa, Google demo'd next-gen versio I / O ja lupasi, että se olisi pois joskus sisällä kesällä. Olen myös puhunut Googlen TV tiimi aiemmin tänä vuonna ja kysyttäessä Android Market ilmoittivat, se olisi pois vuoden loppuun mennessä. Molemmat noista kohteet vahvistettu kesän käynnistää sisällä Logitech: n tilinpäätöksen ja ei voisi tulla parempaan aikaan. Revue on verenvuoto Logitech kuiva.


Logitech teki historiansa Q1 taloustiedot tänään ja yhtiön Googlen TV yksikkö oli suosittu keskustelunaihe lähinnä sen synkkä suorituskykyä. Koko yhtiön tappiollinen dollaria 30m, mikä johtui osittain Revue. Ilmeisesti yhtiö näki enemmän voittoa kuin myynti Revue ensimmäisen vuosineljänneksen aikana, mikä johti päivän hinta vähennettiin 249 dollaria ja 99 dollaria. syvemmälle raportti , Logitech toteaa, että massiivinen Revue hinnanalennuksesta kustannuksia yritykselle noin 34.000.000 dollaria, mutta paremmassa asemassa yksikkö markkinoilla ja toivottavasti apua 13% kasvu on käden varastojen aiheuttamia myymätöntä revues.


Logitech otti riskin Google olemalla yksi kahden Google TV käynnistää kumppanit. Kuten toinen osakas Sony käynnisti Google TV HDTV ja Blu-ray-soittimen samalla kun Revue ja jatkui tukea alustaa valtava Google TV-näytön osastolla CES. Kaikki kolme tuotetta oli melkoisesti hype ennen he käynnistivät, mutta sitten iso media nopeasti tappoi Buzz rajoittamalla pääsy kaikkiin verkossa tarkkailualueilta.


Google TV luvattu maailma ja toimitti sen. Maailma vain ei ollut valmis. Alkuperäisen tarkoituksen Google TV istuu välillä kaapeli-ja TV palvelemaan universaali hakutyökalua ja online-streamer on nero. Se ei koskaan tarkoitus korvata kaapeli . Se toimi luvatulla kunnes iso media vedettävä takaisin heidän korttinsa. Joten tässä on Googlen TV, istuu täällä merkityksetön tuote, rampa on erittäin sisällön lähteen se pyrkii edistämään kaikki samalla Logitech on nurkassa rocking edestakaisin sen pää välillä polvilleen.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar