lørdag den 22. oktober 2011

Bill Gates Leirintäpaikka Windows Vista, ennustaa iPad (2006 Video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/TWv3UM5xpGo/:

gates

Viisi vuotta sitten olin työskennellyt belgialainen yritys, joka julkaistiin vain viikoittain IT-lehteä maassa, Data News . En ollut toimittaja, vaan vastaa sen verkkomedian tuotteita. Kun se oli ilmoittanut, että Microsoft perustaja Bill Gates olisi tulossa Brysselistä, ensimmäistä kertaa, piki Windows Vistan yritysasiakkaille ja kumppanit MS Business Innovation Event, hyppäsin mahdollisuus vakuuttaa päätoimittaja lehden järjestämään varten kamera sijoitetaan konferenssisali jotta voisimme tallentaa hänen puhua.


Uskokaa tai älkää, mutta muistan kun joutuu oikeasti väittää hieman, jotta se tapahtuisi. Mutta lopulta sain tapa, ja me teipatut uskoakseni vain kuvamateriaalia Gates puhuu tuohon tapahtumaan. Laitamme sitä YouTubessa - noin kuukauden kuluttua ne osti Google , kun tarkemmin ajattelen.


Joka tapauksessa, en ole nähnyt videota vuodesta 2006, mutta jatkoin saamaan sähköposteja ilmoitettaessa kommentoivat sitä melkein päivittäin vuosia (tähän päivään). Tällä hetkellä lähes 1900 kommentit YouTube-video, enimmäkseen sanoen kuinka tylsää Gates on - erityisesti verrattuna Steve Jobs "esitystaidot - ja kuinka suuri paskakikkare Windows, ja etenkin Windows Vista, todella.


Arvostelkaa itse, mutta kehotan teitä kuuntelemaan, mitä mies sanoo, too.


Vähän aikaa sitten päätin katsoa videon uudestaan ​​itseni, ja olin hämmästynyt joitakin asioita Gates puhui siinä puhetta, niin olen tajunnut minun pitäisi jakaa sen TechCrunch joskus. Olen lopultakin sitä. Hyppää 01:13 Jos Time tänä viikonloppuna on liian arvokas sinulle - Olen puhtaaksi joitakin asioita Gates sanoi Tästä eteenpäin alla:



Muoto tietokone on muuttumassa. Se on yhä pienempi, se on saada päätään. Jos ajattelemme kone meidän vastaanotto, se on tulossa litteä laite, hyvin suuri näyttö alueella. Itse asiassa suurempia ja suurempia, jotta voimme tarkastella ja käsitellä enemmän tietoa.


Kannettava kone oheneva, kevyempiä ja pienempiä, ja itse asiassa siellä tulee olla tablet form factor, että voit tehdä noin kirjaimellisesti kuin tablet paperia. Ja on mukava tarpeeksi lukea pois tuosta näytön kuin pidät sitä käsissäsi, että se on yhtä hyvä kuin ottaa lehden, sanomalehden ... perinteinen tapa lukea.


Jos ajattelemme käyttäen, että laitetta opiskelija, koska se tulee alas seuraavien viiden vuoden aikana. Olevan vain muutama sata dollaria, ja he voivat käyttää kyseistä sijaan ostaa oppikirjoja, he saavat digitaalisen opetussuunnitelman että esimiehen kaikin tavoin. Se voi olla henkilökohtainen, että voi olla video, voi olla vuorovaikutusta. Langaton Internet näy kyseisellä tablet antaa että opiskelija mahdollisuus siirtyä maailmaan tietojen hyvin rikas tavalla.


Jos ajattelemme laite meidän taskussa, tietenkin se käynnistynyt puhdas-ääni laitteella. Mutta nyt, kamera kaltainen kyky, alkaa osoittaa karttoja, tuoden meille postia, aikataulumme, tulossa meidän digitaalinen lompakko, tallentamiseen Kaikki median, musiikin ja jopa videoita, jotka haluamme ottaa ympäri. Tämä laite on tulossa hämmästyttävän tehokas. Itse asiassa se on voima, joka edes PC oli vain muutama vuosi sitten.



Toteaisin, että olen hyvin tietoinen tablet tietokoneita oli


Ingen kommentarer:

Send en kommentar