lørdag den 22. oktober 2011

Blizzard julkisti Dota ja uusia panda-keskittynyt WoW laajennus

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/YFpza67eMyY/blizzard-unveils-dota-and-new-panda-focused-wow-expansion.ars:



Blizzard teki kaksi isoa ilmoitukset liittyvät sen World of Warcraft franchise ja uusi peli avajaisissa Blizzcon perjantaina. Ensimmäinen oli Defense Muinaisten-tyylinen peli jota täplittää kaksi joukkuetta sankareita toisiaan vastaan ​​tuhoamaan toistensa rakenteet vastakkaisilla puolilla karttaa. Toinen oli WoW laajennus keskitys ... Pandakarhut?


DOTA peli, asianmukaisesti nimetty Blizzard Dota, toimii samanlainen kuin suosittu peli League of Legends jossa pelaajat ohjaus "Heroes" että tiimityötä rinnalla vähemmän automatisoitu taistelijoita taistelemaan läpi toisen joukkueen voimat ja tuhota niiden tornit. Peli ominaisuus useita suosittuja hahmoja Blizzardin muita franchising.


Jälkeen traileri StarCraft II: Heart of Swarm että kiusoitteli joitakin uusia ja nimeämätön yksiköitä, Chris Metzen, Blizzardin VP luovan kehityksen julkisti neljännen laajennuspaketti vuonna WoW universumi, nimeltään World of Warcraft: Mists of Pandaria. Laajennus tuo uuden mantereen peliin nimeltä Pandaria, jota asuttavat pelattava rotu nimeltään Pandaren jotka arvostavat "tasapaino, kauneus, harmonia, ja toivon" mukaan Metzen. Metzen sanoi vähän tarina tapahtuu siellä, mutta vinosti ehdotti keskitytään Horde-Alliance konflikti vanhojen, ja että se voi kääntyä rauhallinen Pandaria osaksi sodan runtelemassa maisemassa. Vaikka suunnasta äänet ulos vasemmalle kentän, Metzen sanoo kehitystiimi pohti muun muassa rodun ja luokan ensimmäisellä laajennuspaketti, Burning Crusade.


Yhdessä maanosassa, joka näyttää, useimmissa katsoen, kuten Kung Fu Panda tie-in (vaikka elokuva tuli kauan sen jälkeen Pandaren kisaan Warcraft II), syntyy uutta pelattavaa luokkaa, Monk, taso korkki korotetaan 90, ja pelaajat saavat käyttöönsä uuden lemmikin taistelevat järjestelmää. Jos kaikki tämä ei riitä ja houkuttelu pitää pelissä (tai palata) WoW, Blizzard tarjoaa myös uusia pakettiratkaisuna nimeltään WoW Vuosikortti: asiakkaille, jotka sitoutuvat maksamaan täydet 12 kuukautta WoW saavat ilmaisen kopio Diablo III ja pääsyn menneisyyden hämärään Pandaria beta. Kuten Heart of Swarm ja Diablo III, Sumu on Pandaria ei tuleva julkaisupäivämäärä.


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar