lørdag den 22. oktober 2011

Nintendo 3DS Gets Camera Update, Charming Mario Editions

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/NPzsGmSutCc/:

416

Nintendo on juuri kääritty lehdistötilaisuudessa menee yli jonkin verran kehitystä varten 3DS . Alusta on nähnyt vahva mutta odotettua heikompi myynti, vaikka hinnoittelu ei-over elokuussa on vauhdittanut hyväksymistä. Tämä päivitys tuntuu eräänlainen jäänne kun suuret pelit ovat vielä julkaisemattomia, mutta mitään parannuksia alustalla ovat aina tervetulleita.


Ensinnäkin järjestelmän päivitys tuo uusia vaihtoehtoja kamera. Voit nyt tallentaa 3D-elokuvia jopa 10 minuutin pituisia, ja se myös tallentaa Viivästys tai useita kuvia sekunnissa tai stop motion. Ne mahdollistivat myös mahdollisuus vaihtaa tietoja uuden 3DS, jota jotkut ottavat osoituksena "3DS Lite" tms. (ehkä kanssa kaksi ympyrää tyynyt ) saapuvat tiellä.


3D makeovers muutaman klassisia pelejä julkistettiin myös. Kid Icarus ja Kirby n Adventure on saamassa uuden ulottuvuuden samalla tavalla Excitebike ja Xevious ovat. Ei suurin uutinen kaikkien aikaa, mutta Kid Icarus on yksi minun suosikki NES pelejä ja mielestäni tämä on yksinkertaisesti ihana. Toivottavasti Metroid ja Blaster Master eivät ole kaukana jäljessä.


Lopuksi ne aloitetaan eräänlainen arvonta tänä jouluna, jossa jos ostat kaksi Nintendo-pelejä, olet merkitty piirustus voittaa yksi söpö Mario-teemalla 3DSes kuvassa yllä. Tämä sieni yksi on kutsuvan nimeäni. Valitettavasti on epätodennäköistä, että kilpailu todella tarjotaan täällä Yhdysvalloissa, mutta voimme aina toivoa.


Löydät vielä muutaman pelin liittyviä yksityiskohtia tiivistää haltuunsa 1UP.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar