lørdag den 22. oktober 2011

Yhdysvaltain armeijan kehottaa eläinlääkäreitä jotta häipyä heidän unelmansa ja osaksi virtuaalimaailman

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/22/u-s-army-urges-vets-to-get-outta-their-dreams-and-into-the-virt/:


Olet kuullut teho kävely, mutta " voimaa unta ? " Tämä käytäntö on yleensä tavaraa buddhalaisuuden, ja nyt voi mennä pitkä matka kohti korjaukset psyykkiset haavat maamme rohkeimmat. Noin 52% PTSD-vaikutti veteraanit todettu olevan häiritsevää painajaisia, Yhdysvaltain armeijan pyrkii virtuaalisen ratkaisun halua naimisiin suunnittelu Second Life with laptop-näytössä tai 3D pää kiinnitetty, fysio-emotionaalisesti. Hankkeen muodossa Biofeedback hoidon joka loisi custom, stressi alentavia kuvia traumoja saaneille eläinlääkärit on parhaillaan suunnitteluvaiheessa ja Washington valtion Naval Hospital toimii sen kokeellinen perusta. Yli puoli miljoonaa rahoitus on jo otettu kohti vaivaa jonka odotetaan käynnistää kokonaan ensi vuonna. Ja kun näin tapahtuu, toivomme tech muistuttaa tietyistä Strange Days SQUID tallennin - kanssa onnellisia ajatuksia, o'course.

Yhdysvaltain armeijan kehottaa eläinlääkäreitä jotta häipyä heidän unelmansa ja osaksi virtuaalimaailma alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 lokakuu 2011 00:37:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Wired | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar