lørdag den 22. oktober 2011

Interview With Dick Costolo At Web 2.0 Summit [VIDEO]

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/pf0noYFBFl4/:


Twitter toimitusjohtaja ja entinen paran koomikko Dick Costolo antoi lähes tunnin mittainen keskustelu avajaisissa illallisilla Web 2.0 Summit tällä viikolla, peppered omalla ainutlaatuisella huumoria ja oivalluksia.


Kun valvoja John Battelle alkoi puhua viitataan Hiljattain Chicago Tribunen artikkelissa "Costolo tehtävänä on puolestaan ​​140 merkkiä peräisin sormenpäät ja Snooki, Anthony Weiner ja Kim Kardashian osaksi rahaa tehdä koneen tarpeeksi vahva kestämään kupla halkea "Costolo itsensä chimed sisään," ... Tämä tehtävä näennäisesti ylitsepääsemätön miehelle tällaisen rajoitetun eroa. "


Highlight: Battelle n grillataan ja Costolo koskevat Googlen äskeisestä ilmoituksesta sekä hashtags ja reaaliaikainen haku Google +; "Se alkuaikoina" Costolo alkoi, johon Battelle vastasi: "Se on niin huono vastaus ..." Se on alkuvaiheessa "..." Se ei ole nolla nollasummapeli ".. Voinko vastata sinulle? "


"Ihminen ei voi heittää pois topic lauseen enää," Costolo letkautti takaisin, lisäämällä yleistä itsetuntoa on jo melko itsetietoinen haastattelu (jossain vaiheessa kahden heittää noin mahdollista blogikirjoitus otsikoita, joita voi aiheutua haastattelu - Ja Battelle virheellisesti viittaa minua "Alexis").


Kannattaa katsella vähintään puoli tuntia tai niin, jos vain kokea merkittävä Tech toimitusjohtaja näin hienoksi hiottu tunnetta järjetön.













Yritys: Twitter

Kotisivu: twitter.com

Rahoitus: $ 1.16B



Twitter perustama Jack Dorsey, Biz Stone ja Evan Williams maaliskuussa 2006 (käynnistettiin julkisesti heinäkuussa 2006), on sosiaalinen verkostoituminen ja mikro-bloggaaminen palvelu, jonka avulla käyttäjät voivat lähettää niiden uusimmat päivitykset. Päivitys on rajoitettu 140 merkkiä, ja voidaan lähettää kolmella tavalla: web-lomakkeen, tekstiviestin tai pikaviestin. Yhtiö on ollut kiireinen uusien ominaisuuksien lisäämiseen tuotetta kuten Gmail tuonti ja haku. He hiljattain käynnistänyt uuden sivuston osan "Tutki" ja ...










Ingen kommentarer:

Send en kommentar