lørdag den 22. oktober 2011

T-Mobilen Andrew Sherrard: "iPhone ei ole ainoa vaihtoehto"

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/22/t-mobiles-andrew-sherrard-the-iphone-is-not-the-only-option/:


Muistatko, kun T-Mobile YMJ Cole Brodman roiskuu ämpäriin kylmää vettä meidän kuuma iPhone 4S unia ? Niin, no operaattorin takaisin selkeyttää sen räikeän puutteen luurin sen kokoonpano, ja näyttää siltä, ​​valinta ei ollut yhtiön tekemään. Vuonna ilmoitus julkaistiin tänään, SVP of Marketing Andrew Sherrard ilmaisi operaattorin halu olla isäntänä Applen uusin laite , mutta väittää Cupertino n laiminlyönnistä AWS-ystävällinen radio on todellinen syyllinen. Jotta tämä puhelin ajaa asiantuntevasti T-Mo 4G-verkkoa, ne 1700MHz bändit olisi huoltaa. Sen sijaan, exec osoittaa muita varustetut puhelimet tällä hetkellä tarjolla - eli ne, joissa Android - kun viitaten 4S ilmeinen verkon ongelmat. Taistelu sanoja tai vain jos sads? Seuraa ohi tauko lainaustoiminnolla suoraan Magenta suusta.


Jatka lukemista T-Mobilen Andrew Sherrard: "iPhone ei ole ainoa vaihtoehto"


T-Mobilen Andrew Sherrard: "iPhone ei ole ainoa vaihtoehto" alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 22 lokakuu 2011 11:45:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Electronista | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar