lørdag den 22. oktober 2011

Tutkijat kaapata syntymän uuden planeetan kameran, äiti ja lapsi oikein hyvin

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/21/scientists-capture-birth-of-new-planet-on-camera-mother-and-chi/:


Loppujen työntämällä, puristamalla ja huutaa, maailmankaikkeus on vihdoin synnyttänyt uuden planeetan , on purkaus, että kaksi tutkijaa onnistui kaapata filmille. Vastasyntynyt kasa planeettojen pudge, nimeltään LkCa 15 b, löysi Drs. Michael Irlanti ja Adam Kraus, joka aikana 12 kuukautta, onnistuneesti dokumentoitu tapahtuma käyttämällä Keck kaukoputket ja tekniikkaa kutsutaan aukko maski interferometrian. Niiden tulokset julkaistiin Astrophysical lehdessä kuvata Jupiter-kuin kaasumaiset planeetalla, todennäköisesti alkoi muodostaa noin 50000 ja 100000 vuotta sitten. Sijaitsee noin 450 valovuoden päässä Maasta, se on myös nuorin planeettaa koskaan tarkkaillut, joilla Dethroned edellinen ennätys-haltija, joka oli noin viisi kertaa isompia. Mukaan Irlannissa ja Kraus, LkCa 15 b on edelleen muodostettiin ympyrä pölyn ja kaasun (kuvassa yllä) ympäröivä 2-miljoonaa vuotta vanha tähti. Tarkkailemalla "nuori Jättiläisplaneetta prosessissa muodostumista", tutkijat toivovat löytävänsä vastauksia peruskysymyksiin, jotka ovat pitkään eluded niitä. "Nämä erittäin peruskysymyksiin, milloin ja missä parhaiten vastataan kun voit itse nähdä planeetan muodostaa, koska prosessi tapahtuu juuri nyt", Kraus selitti AP. Head ohi tauko nähdä taiteilijan suoritusajankohtaa vastasyntyneen, ja jos saat mahdollisuuden, muista lähettää kukkia.



Jatka lukemista Tutkijat kaapata syntymän uuden planeetan kameran, äiti ja lapsi oikein hyvin


Tutkijat kaapata syntymän uuden planeetan kameran, äiti ja lapsi oikein hyvin alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 21 lokakuu 2011 22:34:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Sydney Morning Herald | lähde ABC News | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar