tirsdag den 14. juni 2011

99 dollaria Etymotic mc2 kuulokkeet väittävät markkina-pelaajan kohinanvaimennus, täydellinen alusta ambivalenssi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/13/99-etymotic-mc2-earbuds-claim-market-beating-noise-isolation-f/:


Etymotic erikoistunut laskemisesta halpa kiertokäämimittauslaite kuljettajat ohjaamomelullaan-eristävät silmut että voi, koska valinnainen päivitys, yksilöllisesti muotoiltuja kautta yhtiön kansainvälistä "Custom-fit"-ohjelmassa. Aiemmat mallit ovat iDevice vain, ainakin niihin mikrofonin toiminta ja näppäin ohjaa, mutta uusi mc2 pitäisi myös tulla toimeen onneksi Android, Blackberry, Windows Puhelin WebOS ja Symbian-pohjaisiin älypuhelimiin ja tablets. Se on määrä ilmestyä vuoden loppuun viikon 99 dollaria, joka ostaa sinulle kohinanvaimennus jopa väitti markkinoiden pelaajan 42dB, 8mm (0,3 tuuman) dual-magneetti Neodyymi, kaikki tärkeä mikrofoni ja valikoima korvan vinkkejä - Custom-fit maksaa ylimääräistä, ja huomattavasti niin. Kuuntele tarkkaan ja ehkä juuri kuulla PR tauon jälkeen natisevat mielenkiinnosta.

Jatka käsittelyssä 99 dollaria Etymotic mc2 kuulokkeet väittävät markkina-pelaajan kohinanvaimennus, täydellinen alusta ambivalenssi


99 dollaria Etymotic mc2 kuulokkeet väittävät markkina-pelaajan kohinanvaimennus, täydellinen alusta ambivalenssi perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 kesäkuu 2011 17:23:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar