tirsdag den 14. juni 2011

Metamaterial painomenetelmän tuumaa meitä lähemmäs näkymättömyys viitat

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/13/metamaterial-printing-method-inches-us-closer-to-invisibility-cl/:

Metamaterial Teoriassa, metamateriaalit kaikenlaisia ​​mahtavia - ne voivat lisätä antenni voimaa , keskittyä laserit ja luoda näkymättömyys viitat . Mutta he ovat vain päivä unet laboratoriokokeissa koska tuottaa valoa häiritseviä aineita käytännön määrästä on vaikeaa ja aikaa vievää. John Rogers, professori Illinoisin yliopistossa on tajunnut tapa tulostaa kerroksellinen, nanoluokan verkko, taipuu lähi-infrapuna-valoa paljon suurempia summia kuin aikaisemmin mahdollista. Uusi menetelmä, joka perustuu noin muovi leima on käytetty luomaan levyt metamaterial mittaus muutaman neliön tuumaa, mutta Rogers on vakuuttunut, että hän voi mittakaavassa se jopa useita metriä. Kuka tietää, että aika toisen erän kuoleman varjelukset osumia teattereissa heinäkuussa saisitte paras Harry Potter puku - joka voit livahtaa ilman kuoret pois 13 dollaria.



[Kiitos, Plum G.]

Metamaterial painomenetelmän tuumaa meitä lähemmäs näkymättömyys viittoja perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 kesäkuu 2011 19:27:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Technology Review | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar