tirsdag den 14. juni 2011

Garmin ostaa Navigon on tarkoitus saada päätökseen yrityskaupan, heinäkuun lopulla

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/14/garmin-to-purchase-navigon-plans-to-complete-acquisition-by-lat/:



Uutiset Garminin suunnitelmista hankkia Navigon vuoti aiemmin tässä kuussa , mutta meillä on nyt virallista sanaa, että GPS jättiläinen tuo pienempi saksalainen sen siipi alkaa heinäkuun lopulla. Ennen hyväksyntää, kauppa olisi Navigon yksi suurimmista GPS brändejä Euroopassa toimivan tytäryhtiön Garmin, joka on paljon vahvempi edustus Pohjois-Amerikassa. Yritykset eivät pystyneet paljastamaan kaikki taloudelliset tiedot, vaikka aiemmat arviot hinnoiteltu käsitellä "puolivälissä kaksinumeroisia miljoonaa Euro alue. Navigon sanoo, että se ei ole valmis jakamaan kaikki yksityiskohdat hankintaa, mutta emme todennäköisesti nähdä merkittäviä vaikutuksia Yhdysvalloissa, jossa yhtiö on älypuhelin apps, mutta ei myynyt erityisen GPS-laitteet moneen vuoteen.

Jatka käsittelyssä Garmin ostaa Navigon on tarkoitus saada päätökseen yrityskaupan, heinäkuun lopulla


Garmin ostaa Navigon on tarkoitus saada päätökseen yrityskaupan, heinäkuun lopulla alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 kesäkuu 2011 15:14:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Navigon | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar